Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ... 400 διαβατήρια και ταυτότητες είχε μαζί της 49χρονη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Συνελήφθη, πρωινές ώρες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, μετά από έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυν...


Συνελήφθη, πρωινές ώρες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, μετά από έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης




Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 49χρονη αλλοδαπή, για παράνομη κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, η δράστιδα κατελήφθη σε γενόμενο έλεγχο στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, να μεταφέρει εντός χειραποσκευής -401- ταξιδιωτικά έγγραφα ( διαβατήρια, ταυτότητες) τρίτων προσώπων διαφόρων Χωρών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από τη διενεργηθείσα έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, προέκυψε ότι η πλειονότητα των ανωτέρω εγγράφων ήταν καταχωρημένα ως «κλαπέντα-υπεξαιρεθέντα-απολεσθέντα».

Επιπλέον, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -270- ευρώ.

Περαιτέρω, η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση του εύρους της παράνομης δραστηριότητάς της καθώς και τυχόν συνεργών της, σε συνεργασία με ομόλογες Υπηρεσίες του εξωτερικού.


Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.