Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ...!!! Τη μεγαλύτερη… σοδειά χασίς «θέρισε» η ΕΛ.ΑΣ. Ιωαννίνων!

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη και ένας 30χρονος αλλοδαπός, οδηγός του οχήματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δι...


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη και ένας 30χρονος αλλοδαπός, οδηγός του οχήματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Καίριο πλήγμα στα κυκλώματα εμπορίας χασίς κατάφεραν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οι οποίοι χθες κατέσχεσαν σχεδόν έναν τόνο (φωτό) ποσότητα «μαμούθ» (!), προχωρώντας ταυτόχρονα και σε μια σύλληψη.




Η καλά, όπως αποδείχθηκε, στημένη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε από την ελληνοαλβανική μεθόριο και ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων.

Εκεί οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν κλεμμένο Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο ήταν φορτωμένα 591 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 951 κιλά και 650 γραμμάρια, η οποία προορίζονταν για το εσωτερικό της χώρας μας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη και ένας 30χρονος αλλοδαπός, οδηγός του οχήματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι για το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών είχε δηλωθεί κλοπή την 05-04-2019 στο Τμήμα Ασφάλειας Πατησίων Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές.

Το κλεμμένο όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ιωαννίνων.
Συγχαρητήρια από ΕΑΥΝΙ

Θερμά συγχαρητήρια στους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά και όλους τους αστυνομικούς των υπηρεσιών της Δ.Α. Ιωαννίνων που συμμετείχαν στην χθεσινή επιχείρηση, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «χάρη στην εργατικότητα, τον ζήλο και τον επαγγελματισμό σας, οι ναρκωτικές αυτές ουσίες, δεν θα διατεθούν στα εγχώρια στέκια κακοποιών που δηλητηριάζουν τα παιδιά μας».

Παράλληλα εφιστά την προσοχή των αστυνομικών, αναφέροντας ότι «με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες και την τοπική κοινωνία, πολλές φορές ξεπερνάτε τα καλώς εννοούμενα όρια του «υπηρεσιακού καθήκοντος», διακινδυνεύοντας την ίδια σας τη σωματική ακεραιότητα. Προσοχή, διότι η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα δεν δείχνουν να συμμερίζονται όλοι αυτοί οι οποίοι με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους δεν προέβησαν στην αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του Αστυνομικού».





Πηγή: https://www.proinoslogos.gr