Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ... Κρήτη: Αφησαν 3χρονο κοριτσάκι μόνο του σε πάρκο για να αλλάξουν... λάστιχο

Ολομόναχο σε πάρκο άφησαν ένα τρίχρονο κοριτσάκι οι δικοί του άνθρωποι, προκειμένου να φτιάξουν ένα σκασμένο λάστιχο αυτοκινήτου, στην Κ...


Ολομόναχο σε πάρκο άφησαν ένα τρίχρονο κοριτσάκι οι δικοί του άνθρωποι, προκειμένου να φτιάξουν ένα σκασμένο λάστιχο αυτοκινήτου, στην Κρήτη.




Τις αρχές ενημέρωσε μια οδοκαθαρίστρια, η οποία διαπίστωσε ότι μετά από μια ώρα, κανείς δεν είχε επιστρέψει για να πάρει το παιδί, το οποίο ήταν ατημέλητο και χωρίς παπούτσια, όπως αναφέρει το cretalive.gr. Μάλιστα αντί για το κουλούρι που του πρόσφερε, το κοριτσάκι προτίμησε να βάλει στο στόμα ένα χαρούπι που βρήκε στο έδαφος, γράφει χαρακτηριστικά η τοπική ιστοσελίδα.

Για την υπόθεση δόθηκε εισαγγελική εντολή για τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας. Χθες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κάθισε ο πατέρας του 3χρονου κοριτσιού και δύο ακόμα νεαροί, συγγενείς μεταξύ τους, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.

Και οι τρεις επέβαιναν σε όχημα μαζί με το κοριτσάκι, το οποίο στην συνέχεια άφησαν στο παρκάκι. Ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν σκοπό να αφήσουν το παιδί αλλά έσκασε το λάστιχο και θα πήγαιναν σε συνεργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος. Αστυνομικός κατέθεσε ότι και στο παρελθόν συνέβη κάτι ανάλογο, εξέφρασε όμως την εκτίμηση ότι δεν άφησαν το παιδί σκοπίμως υπό τη μορφή της εγκατάλειψης αλλά από αμέλεια. Το δικαστήριο τους αθώωσε, ωστόσο το λόγο πλέον έχει η εισαγγελία ανηλίκων.