Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανακοίνωση του φιλοκουρδικου κόμματος HDP για το νέο πολιτικό πραξικκόπημα σε βάρος των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι αναπληρωτές δήμαρχοι μας που εξελέγησαν στο Ντιγιάρμπακιρ με 63% στο Μάρντιν με 56% και στο Βαν με 53% απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντ...


Οι αναπληρωτές δήμαρχοι μας που εξελέγησαν στο Ντιγιάρμπακιρ με 63% στο Μάρντιν με 56% και στο Βαν με 53% απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους με βάση τα ψέματα του υπουργείου Εσωτερικών και τις έκνομες δικαιολογίες. Συνεχίζεται ακόμη μία μεγάλων διαστάσεων αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις σε βάρος δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων στους δήμους μας.




Πρόκειται για ένα νέο και ξεκάθαρο πολιτικό πραξικόπημα. Επίσης πρόκειται για μία ξεκάθαρα εχθρική στάση απέναντι στην πολιτική βούληση του κουρδικού λαού.
………
Sε αυτούς τους τρεις μεγάλους δήμους κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης από τους επιτρόπους όλοι οι πόροι των δήμων εξαντλήθηκαν και οι δήμοι αφέθηκαν πίσω ως ερείπια. Το υπουργείο Εσωτερικών και η εξουσία όπως φάνηκε και στην αναφορά του ελεγκτικού Συμβουλίου διαμέσoυ των επιτρόπων, έγιναν εστίες διαφθοράς και κλοπών.

Αυτή η εξουσία και το υπουργείο Εσωτερικών δεν μπορούσε να χωνέψει την αποκάλυψη αυτής της διαφθοράς που έγινε κατά την περίοδο των επιτρόπων και τη διάδοση του πως εκλάπησαν οι πόροι του λαού με τα ρεζιλίκια των επιτρόπων.
…….
Στην εξουσία αυτή δεν παρέμεινε ούτε η παραμικρή δημοκρατική νομιμοποίηση.
……..
Ο λαός μας δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί αυτές τις πρακτικές. όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα θα στηρίξει την βούληση του τους αιρετούς του και το κόμμα του.
……..
https://tourkikanea.gr