Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο-ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στο Βόλο...

Χειροπέδες πέρασε η Ασφάλεια Βόλου σε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπραξαν ληστεία σε βάρος υπαλλήλου καταστήματος. Πρόκειται ...


Χειροπέδες πέρασε η Ασφάλεια Βόλου σε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπραξαν ληστεία σε βάρος υπαλλήλου καταστήματος.

Πρόκειται για τρεις ληστές, ηλικίας 22, 19 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της συγκρότησης εγκληματικής ομάδας, της ληστείας, της παράβασης των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, καθώς και της αντίστασης.






Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, δύο από τους δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα του Βόλου στο οποίο εργαζόταν 31χρονη, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ, ενώ ο τρίτος συνεργός τους ανέμενε πλησίον του καταστήματος. Στη συνέχεια, διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες στην ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Πηλίου. Κατά τη σύλληψή τους ο 34χρονος πρόβαλε σθεναρή αντίσταση.