Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξάρχεια: Μολις οι Διμοιρίες αποσύρονται.. Αλγερινοί εφορμούν και ληστεύουν με απίστευτη άσκηση βίας τα θύματά τους

τις διαθέσεις οργανωμένων ομάδων αδίστακτων αλλοδαπών κακοποιών όσοι διέρχονται από τα Εξάρχεια, μετά την απόσυρση των Αστυνομικών διμοιριώ...


τις διαθέσεις οργανωμένων ομάδων αδίστακτων αλλοδαπών κακοποιών όσοι διέρχονται από τα Εξάρχεια, μετά την απόσυρση των Αστυνομικών διμοιριών απο τα σημεια τους.






Τρεις Γάλλοι τουρίστες- 25 και 26ετων- κινούνται ξημερώματα (21/08-01.00) στα Εξάρχεια. Στη συμβολή της Στουρνάρη με τη Σουλτάνη, τρεις αλλοδαποί (Αλγερινοί ή Μαροκονοί) σύμφωναμε την περιγραφή των θυμάτων, τους ανέκοψαν την πορεία. Με απειλή μαχαιριού και όπλου, τους ακινητοποίησαν απαιτώντας με βία να τους παραδώσουν κινητά και χρήματα που είχαν πάνω τους. Χωρίς αντίσταση, με την λαβή του όπλου ενας απο τους δράστες χτύπησε τον 26άχρονο Γάλλο στο πρόσωπο κι ενώ είχε πέσει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, συνέχισε να τον χτυπά με βία. Έντρομοι οι φίλοι του παρέδωσαν τιμαλφή και χρήματα που κατείχαν, με τους δράστες να διαφεύγουν.

Με ασθενοφόρο ο Γάλλος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ενώ υπέβαλαν καταγγελια στο ΤΑ Εξαρχείων. Ωστόσο λόγω περιορισμένου αριθμού υπηρερούντων- ένας σε χρέη ΑΞ/ΥΠ κι ένας σκοπός- δεν υπήρχε δυνατότητα αναζητήσεων για τους δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με τις περιγραφές είναι «γνωστοί» στις Αρχές. Οι Γάλλοι αναχώρησαν για τη χώρα τους και η υπόθεση καταχωρήθηκε στις «εκκρεμείς» ως ανεξιχνίαστη.

Αξιόπιστη πηγή του Nantiareport.gr, επισημαίνει ότι η κατάσταση με τις εγκληματικές οργανωμένες ομάδες αδίστακτων αλλοδαπών κακοποιών – Αλγερινών και Μαροκινών- στα Εξάρχεια, μετά την απόσυρση των Αστυνομικών διμοιριών απο τα σημεια τους, κρίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη για τους πολίτες και τους ανυποψίαστους τουρίστες οι οποίοι διέρχονται από την περιοχή τις βραδυνές ώρες.

..»Πέντε Αστυνομικοι μετακινήθηκαν με φύλλο πορείας από το Τμήμα Εξαρχείων. Τέσσερις Αστυφύλακες κι ένας Αστυνόμος έλαβαν φύλλο πορείας για το Τμήμα Εξαρχείων. Κανένας δεν έφτασε στην Καλλιδρομίου για Υπηρεσία. Όλοι.. «χάθηκαν» στη διαδρομή προς την αποδυναμωμένη Υπηρεσία των Εξαρχειων, παρα τις εξαγγελίες για ενίσχυση.. «, επισημάνουν Αστυνομικοί στο Nantiareport.gr

Πολίτες προχωρημένης ηλικίας, αναφερουν οι ιδιες πηγες στο Nantiareport.gr- αποφεύγουν να καταγγείλουν περιστατικά βίας και εγκληματικότητα σε βάρος τους, καθώς η αναμονή στο ΤΑ Εξαρχείων είναι πολύωρη ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ένας μόλις Αστυνομικός καλείται να διεκπεραιώσει υπηρεσιακές ανάγκες και να λάβει καταθέσεις ενώ παράλληλα εκτελεί χρέη.. Αξιωματικού Υπηρεσίας.