Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχουν πέσει κτίρια στην τουρκία από την ισχυρό σεισμό... Συγκλονιστικές εικόνες!

Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ σημειώθηκε στην τουρκική επαρχία του Ντενιζλί στη νοτιοδυτική Τουρκία, με τις τοπικές αρχές να αναφέρουν μέχρι ...


Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ σημειώθηκε στην τουρκική επαρχία του Ντενιζλί στη νοτιοδυτική Τουρκία, με τις τοπικές αρχές να αναφέρουν μέχρι στιγμής τραυματίες και σπίτια που κατέρρευσαν.




Σύμφωνα με το τουρκικό σεισμολογικό παρατηρητήριο του Καντιλί, η δόνηση είχε μέγεθος 6 Ρίχτερ βαθμών και είχε εστιακό βάθος 8 χιλιομέτρων, με την τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών AFAD να αναφέρει πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν κοντά στην πόλη Μποζκούρτ.

«Κατέρρευσαν σκεπές, υπήρξαν μεγάλες ρωγμές, κάποια σπίτια κατέρρευσαν», δήλωσε η δήμαρχος του Μποζκούρτ, η Μπιρσέν Τσελίκ στον τηλεοπτικό σταθμό NTV. «Δεν υπάρχει νεκρός, δεν υπάρχει σοβαρά τραυματίας», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει αυτή την ώρα το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, έχουν πέσει από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το Ντενιζλί, κτίρια στην περιοχή Μποζκούρτ, πράγμα που επιβεβαίωσε και η δήμαρχος, Μπιρσέν Τσελίκ.

«Υπάρχουν σπίτια που έχουν καταρρεύσει, αντιμετωπίσαμε σεισμό που διήρκεσε 15-20 δευτερόλεπτα, καταστράφηκε ακόμη και ο τοίχος του γραφείου μου, γνωρίζω έως τώρα για τραυματίες όχι για απώλεια ανθρώπινης ζωής», είπε χαρακτηριστικά.