Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Επίθεση σοκ στη Μαδρίτη: Τον έριξε με κλωτσιά στις ράγες την ώρα που περνούσε ο συρμός!

Η σοκαριστική σκηνή καταγράφηκε καρέ-καρέ από την κάμερα ασφαλείας του σταθμού - Παγκόσμια ανησυχία για τις αναίτιες επιθέσεις σε σταθμούς ...


Η σοκαριστική σκηνή καταγράφηκε καρέ-καρέ από την κάμερα ασφαλείας του σταθμού - Παγκόσμια ανησυχία για τις αναίτιες επιθέσεις σε σταθμούς μετρό ανά τον κόσμο




Από θαύμα γλίτωσε ένας 23χρονος Ισπανός, που δέχτηκε τελείως αναίτια και απρόκλητα επίθεση από έναν άγνωστό σε εκείνον άνδρα, την ώρα που περίμενε το μετρό στον σταθμό Arguelles, πριν από μερικές ημέρες.

Το περιστατικό συνέβη στις 9.40 το πρωί της περασμένης Παρασκευής και η σοκαριστική σκηνή καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνεται η στιγμή που ο δράστης, ένας 30χρονος Βραζιλιάνος ονόματι Μπρούνο, σηκώνεται ξαφνικά και κλωτσάει στην πλάτη το ανυποψίαστο 23χρονο θύμα του, την ώρα μάλιστα που ο συρμός εισέρχεται στον σταθμό.

Ο νεαρός άνδρας πέφτει στις ράγες και κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα ο συρμός περνάει ακριβώς από το σημείο όπου προσγειώθηκε.


Σύμφωνα με το site thelocal.es, ο 23χρονος τελικά βγήκε αλώβητος από αυτήν την σοκαριστική επίθεση, αφού αντέδρασε αστραπιαία και κατάφερε να χωθεί στο κενό που υπάρχει δίπλα στις ράγες, γλιτώνοντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από μαρτυρικό θάνατο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αμέσως μετά την αψυχολόγητη πράξη του ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ωστόσο συνελήφθη τελικά μερικά λεπτά αργότερα από το προσωπικό ασφαλείας του σταθμού.




Οι τοπικές Αρχές αντιμετωπίζουν αυτό το περιστατικό ως απόπειρα δολοφονίας.

Κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν είδε κάποια στιγμή έντασης ή καυγά ανάμεσα στους δύο άνδρες, που δεν φαίνονται να γνωρίζονται.

Ψάχνοντας το ιστορικό συλλήψεων του δράστη, η ισπανική αστυνομία ανακάλυψε ότι η επίθεση στο μετρό ήταν η κορύφωση μιας σειράς βίαιων επεισοδίων που είχε προκαλέσει ο ίδιος τους περασμένους μήνες.

Τον Ιούνιο, ο 30χρονος είχε συλληφθεί επειδή κατέστρεψε τα έπιπλα στη βεράντα ενός μπαρ και έδειρε τον ιδιοκτήτη και έναν πελάτη. Τον περασμένο Ιούνιο, βρέθηκε ξανά με χειροπέδες επειδή πέταξε ένα αναμμένο τσιγάρο μέσα σε ένα περιπολικό.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση στο μετρό έρχεται μόλις μερικές μέρες μετά από ένα παρόμοιo περιστατικό στην Φρανκφούρτη, όπου ένα 8χρονο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο όταν ένας διαταραγμένος άνδρας από την Ερυθραία το έσπρωξε στις ράγες.