Tελευταια Νεα

Τρίτη, Αυγούστου 20, 2019

Να καταργηθούν τα Στρατιωτικά Αγήματα απαιτούν οι γενίτσαροι του Σπάρτακου...!!! Τους ενοχλεί τους σατανάδες η Ελληνορθοδοξία


Εφημερίδα «Στόχος»: Για ομαδικό εξορκισμό πρέπει να πάνε πάραυτα οι σατανάδες γενίτσαροι του «Σπάρτακου» που τους ενοχλεί τόσο η Ελληνορθοδοξία, που απαιτούν να καταργηθούν μέχρι και τα Στρατιωτικά Αγήματα! Για να δείτε τι κουβαλάνε στο μυαλό τους και πόση ιδεολογική πλύση εγκεφάλου έχουν υποστεί, χαρακτηρίζουν… «χριστιανοταλιμπάν» όλους εμάς που δεν δεχόμαστε να προσβάλουν την Πίστη μας:

«Στη χώρα που οι Χριστιανο-Ταλιμπάν μηνύουν «Κουλουβάχατα Comics» γιατί σατιρίζει, την «Κοίμηση της Θεοτόκου», κόμικ που κάποιοι θεώρησαν βλάσφημο. Το επίσημο κράτος, είτε κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε κυβερνά η ΝΔ αναδεικνύει τους δύο πιο σημαντικούς στυλοβάτες του αστικού κόσμου: τον Στρατό και την Εκκλησία. Δύο αντιδραστικοί, συντηρητικοί θεσμοί που ενίοτε συνεργάζονται και αλληλουποστηρίζονται προκειμένου να προβάλλουν τον Ελληνο-Ορθόδοξο πολιτισμό. Είναι χαρακτηριστική η συμμετοχή αγημάτων του Στρατού Ξηράς και η παρουσία πλοίων του Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού σε Θρησκευτικές τελετές. Πρόσφατο παράδειγμα η Κανονιοφόρος που κατέπλευσε στον λιμένα του Αγίου Ευστρατίου για θρησκευτική τελετή…».

Οι ανθέλληνες σατανάδες αναφέρονται στον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όταν κατέπλευσε στον λιμένα του Αγίου Ευστρατίου η Κανονιοφόρος ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ενώ αντιπροσωπεία του πλοίου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην περιφοράς της Ιεράς Εικόνας.

Και συνεχίζουν: «… Το κακό με τα στρατιωτικά αγήματα έχει παραγίνει. Από τη μια μεριά είναι οι τοπικοί πολιτευτές των αστικών κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι Ναζί Χρυσαυγίτες, οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης που εκλέγονται με τις ίδιες κομματικές σημαίες και οι Ιεράρχες που όχι μόνο νοιώθουν «εθνικά υπερήφανοι» στη θέα του στρατιωτικού αγήματος που απαρτίζουν «χωμένοι» για μια ακόμη φορά στρατιώτες αλλά και χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί, αλλά επίσης «κάνουν το κομμάτι τους», αλληλοτροφοδοτούν τις δημόσιες σχέσεις τους και επεκτείνουν τη διαπλοκή τους κάνοντας εκδούλευση ο ένας για τον άλλο στην πλάτη μας… Η συμμετοχή του στρατού σε πολλές εθνικές, θρησκευτικές και άλλου είδους τοπικές εκδηλώσεις, εντάχθηκε διαχρονικά στα προγράμματά του, από την βασιλεία και τις περιόδους ολοκληρωτικών διακυβερνήσεων της χώρας, εντάθηκε δε και διατηρήθηκε στη εποχή μας από το συντηρητισμό της κοινωνίας, των πολιτικών και των στρατιωτικών. Εμείς απαιτούμε να καταργηθούν τα Στρατιωτικά Αγήματα. Να γυρίσει ο Στρατός στα Στρατόπεδα, εκεί που τον έκλεισε η Μεταπολίτευση μετά τη Χούντα του 1967»!

Πρόκειται για τους ίδιους γενίτσαρους που πρώτοι θα πετάξουν τα όπλα στον πόλεμο με την Τουρκία και θα τρέξουν για προστασία στην Άγκυρα! Οπότε γιατί να μην τους στείλουμε εκεί που ανήκουν από τώρα;

Εφημερίδα «Στόχος»« Προηγουμενη
Επομενη »