Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

40χρονος Μπήκε στη μέση για να σταματήσει καβγά και κατέληξε στο νοσοκομείο...

Με την τύχη και την καλοσύνη του τα έχει βάλει ένας 40χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής από την Αμαλιάπολη Αλμυρού, όταν το βράδυ της Πέ...


Με την τύχη και την καλοσύνη του τα έχει βάλει ένας 40χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής από την Αμαλιάπολη Αλμυρού, όταν το βράδυ της Πέμπτης, είδε δύο νεαρούς άνδρες να μαλώνουν και να έχουν έρθει στα χέρια και προσπάθησε να τους χωρίσει.




Ένας 33χρονος και ένας 34χρονος προσπαθώντας να λύσουν προσωπικές τους διαφορές καβγάδισαν και αμέσως μετά πλακώθηκαν στο ξύλο.

Βλέποντας το σκηνικό ο 40χρονος, παρενέβη για να σταματήσει το επεισόδιο, όμως οι δύο νεαροί του επιτέθηκαν και του κατάφεραν χτυπήματα στο κεφάλι, τον αυχένα, τα χέρια και τη μέση.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και από εκεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου και νοσηλεύεται, ενώ ασκήθηκαν διώξεις εναντίον των δύο νεαρών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού και κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Πηγή: thenewspaper.gr