Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ... Αυτός είναι ο 32χρονος Αλβανός που βίασε τη 14χρονη στην Κέρκυρα

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας μετά τον βιασμό 14χρονης Βρετανίδας σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, στην περιοχή Δασιά ...


Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας μετά τον βιασμό 14χρονης Βρετανίδας σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, στην περιοχή Δασιά από 32χρονο Αλβανό.




Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτός είναι ο καθ΄ ομολογία βιαστής της ανήλικης, η οποία βρέθηκε στο νησί των Φαιάκων μαζί με τους γονείς της για ολιγοήμερες διακοπές.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον δράστη είναι η αποπλάνηση και βιασμός ανήλικης αλλά και η παράνομη παραμονή στην Ελλάδα.

Την Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει την προβλεπόμενη προθεσμία για να απολογηθεί.

Να υπενθυμίσουμε , ότι ο 32χρονος εργαζόταν στο ξενοδοχείο όπου η νεαρή έκανε τις διακοπές της,ενώ παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ μετά την φρικιαστική πράξη του.

Μάλιστα , ομολόγησε ότι βίασε το κορίτσι σε χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας, όπου πρόσβαση έχει αποκλειστικά και μόνο το προσωπικό.

O καθ’ομολογία βιαστής πέρασε σήμερα το πρωί την πόρτα της Εισαγγελίας Κέρκυρας , όμως δεν έχει δικηγόρο και αναμένεται να διορισθεί αυτεπάγγελτα δικηγόρος, ως ορίζει ο νόμος.