Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το τυράκι το είδατε... την φάκα; ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ... Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ» - Πέμπτη 22 Aυγούστου 2019 - ΑΡ.Φ. 926 (1724)

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα κα...


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα). Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com

Και μη ξέχνατε πως ο «ΣΤΟΧΟΣ» δεν ηττάται σε εκλογές, δεν γίνεται κομπάρσος κανενός και αγνωνίζεται κοντά στα 40 χρόνια για ΕΛΛΑΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και πανω απ' όλα ΛΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:

ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΡΙΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»!
ΕΣΤΗΣΑΝ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ!

ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ -
ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΤΟΠΙΟΙ» ΣΛΑΒΟΨΥΧΟΙ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΙ «ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ»!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΙΜΙΚΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ: ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ «ΣΟΥΛΤΑΝΟ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»… Γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρνείται να ψάλλει τον Εθνικό μας Ύμνο;

Σύλληψη λαθρέμπορου όπλων στην Αθήνα - Συναντήσεις με πράκτορα της Homeland Security και τα όπλα με προορισμό την Λιβύη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΙ «ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΦΜ!

ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΕΥΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - «ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ;»- «ΛΥΠΗΜΕΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

«ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΣΤΡΟ» Ο ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑ! ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ! ΤΟ ‘ΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!

Ο σιωνιστής ιστορικός Daniel Pipes με χάρτη του μεγάλου Κουρδιστάν και διαμελισμένη την Τουρκία!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ…Απίστευτα σκληρό με τους θεοκτόνους Εβραίους ήταν το Χριστιανικό Βυζάντιο!

«ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΡΩΣΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ»

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ… Ύμνοι του David Harris στους «NYT» για τον Κυριάκο και τον Βορίδη!

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ DEA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:'' ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΠΛΑ Η ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!''

Δημήτρης Καψάλας: Έφυγε ένας μεγάλος πατριώτης

ΓΡΑΜΜΟΣ-ΒΙΤΣΙ: Η ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η εκδήλωση μνήμης για την πραγματική Εθνική Αντίσταση - Η ορεινή Ολυμπία και η Τριφυλία τίμησαν τους προγόνους τους

ΑΚΟΜΗ Η ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ "ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ