Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πιστός μέχρι το τέλος: Σκύλος πέθανε 15 λεπτά μετά το αφεντικό του

Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και ούτε ο θάνατος κατάφερε να μπει ανάμεσά τους, καθώς το γαλλικό μπουλντόγκ ακολούθησε το αφεντικό του λίγο...


Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και ούτε ο θάνατος κατάφερε να μπει ανάμεσά τους, καθώς το γαλλικό μπουλντόγκ ακολούθησε το αφεντικό του λίγο μετά αφού πέθανε από καρκίνο.

Η ατάκα «ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» δεν έχει βγει τυχαία. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που το επιβεβαιώνουν...

Ένα από αυτά, αφορά την περίπτωση του Stuart Hutchison, ο οποίος τα τελευταία 8 χρόνια είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και του Nero.

Ο 25χρονος ξεκίνησε να δίνει μάχη για την ζωή του, το 2011 όταν και βρέθηκε με όγκο στον εγκέφαλο.





Έκτοτε υποβλήθηκε σε εγχειρίσεις και χημειοθεραπείες, με την ελπίδα να βγει νικητής, όμως δεν τα κατάφερε...

Ο καρκίνος απέκτησε επιθετική μορφή, έκανε μετάσταση στα κόκαλα και πλέον η μάχη ήταν άνιση.

Στο διάστημα αυτό, είχε γνωρίσει την Danielle με την οποία παντρεύτηκαν το 2017, ενώ είχαν και τρία σκυλιά: Ένα γαλλικό μπουλντόγκ, τον Nero, την Nala και την Amelia.

Με τον Nero ο Stuart ήταν δεμένος όμως περισσότερο, καθώς όπου και αν πήγαινε φρόντιζε να τον έχει πάντα μαζί.

Έτσι, όταν στα μέσα Ιουλίου η κατάσταση έδειχνε μη αναστρέψιμη και ο 25χρονος ζήτησε να επιστρέψει σπίτι του, προκειμένου να πεθάνει εκεί, το γαλλικό μπουλντόγκ δεν έφυγε από δίπλα του.

Ούτε όταν άφησε την τελευταία του πνοή στις 11 Αυγούστου. Περίπου 15 λεπτά, πέθανε και αυτός, ακολουθώντας το αφεντικό του.

«Ο Stuart πέθανε στις 1:15 και ο Nero τον ακολούθησε μάξιμουμ 15 λεπτά αργότερα. Είχε τρία σκυλιά, αλλά αυτοί οι δύο ήταν αυτό που λέμε ο άνδρας και ο σκύλος του.

Ο Nero ήταν πάντα δίπλα του. Η Danielle είναι συγκλονισμένη που έχασε και τους δύο», είπε η μητέρα του, Fiona Conaghan.