Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαλαρά... Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στα Πατήσια -Μπήκαν στο κατάστημα έρποντας [βίντεο]

Διάρρηξη σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (16/07) σε κοσμηματοπωλείο στα Πατήσια, με τέσσερις αγνώστους να εισβάλουν σε κα...


Διάρρηξη σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (16/07) σε κοσμηματοπωλείο στα Πατήσια, με τέσσερις αγνώστους να εισβάλουν σε κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σημαντήρα και Στρατηγού Καλλάρη.




Οπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν αρκετά καλά την περιοχή έφτασαν στο κοσμηματοπωλείο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και με την βοήθεια ενός μεγάλου λοστού κατάφεραν και στράβωσαν το ρολό ασφαλείας που υπήρχε στο κατάστημα.

Βίντεο: Εκλεψαν ρολόγια και κοσμήματα

Μετέπειτα, αφού έσπασαν τη γυάλινη πόρτα, έρποντας μπήκαν μέσα στο κατάστημα και έκλεψαν ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Σημειώνεται ότι ακριβώς έξω από το κατάστημα υπάρχει κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε καρέ -καρέ τις κινήσεις των δραστών. Αφού τελείωσαν τη… δουλειά τους οι δράστες βγήκαν από το κατάστημα και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που τους περίμενε από έξω και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ερευνες διεξάγει το τμήμα ασφαλείας Πατησίων.

Δείτε το σχετικό βίντεο: