Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκλητικός Τσαβούσογλου από τα Σκόπια... «Θα στείλουμε και 4ο πλοίο στην Ανατολική Μεσόγειο»

Ο Λόγος που διάλεξε τα Σκόπια για να κάνει το ανθελληνικό του διάγγελμα είναι πασιφανέστατος. Δεν τον βλεπουν μόνο οι προδότες που "...


Ο Λόγος που διάλεξε τα Σκόπια για να κάνει το ανθελληνικό του διάγγελμα είναι πασιφανέστατος. Δεν τον βλεπουν μόνο οι προδότες που "πίστευαν" πως θα τους χάριζαν το όνομα και θα στέκονταν μετά το πλευρό της Ελλάδος...





Και τέταρτο πλοίο θα στείλει σύντομα η Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε προκλητικά ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, από τα Σκόπια όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη.

Ο κ. Τσαβούσογλου πρόσθεσε ότι η Τουρκία θα αυξήσει τις δραστηριότητές της στην ανατολική Μεσόγειο, ενώ απέκρουσε ως άνευ σημασίας τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες η Ευρωπαϊκή Ενωση σε βάρος της Αγκυρας.

Σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις από τις Βρυξέλλες ο Μεβούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι οι αποφάσεις της ΕΕ, είναι «ανόητα μηνύματα αλληλεγγύης που λήφθηκαν για να ικανοποιήσουν την ελληνοκυπριακή πλευρά».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ανώτατος Τούρκος διπλωμάτης δήλωσε ότι «η ΕΕ γνωρίζει ότι οι αποφάσεις της κατά της Τουρκίας δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν».