Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση της Αστυνομίας... «Ο 27χρονος βίασε και σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο» - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό ανακοινώθηκε από την αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης - Ένα ψέμα και δύο λάθη οδήγησαν στον δολοφόνο - «Κάποιες φορές με πιάνει κάτι κ...


Αυτό ανακοινώθηκε από την αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης - Ένα ψέμα και δύο λάθη οδήγησαν στον δολοφόνο - «Κάποιες φορές με πιάνει κάτι και θέλω να κάνω κακό» είπε στην Αστυνομία




Θύμα βιασμού και άγριας δολοφονίας έπεσε η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος, Σούζαν Ίτον με δράστη τον 27χρονο αγρότη, Γ.Π. σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης οι επικεφαλής της αστυνομίας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, οι ανακοινώσεις έγιναν πιο σαφής καθώς, όπως μεταδίδει το cretapost.gr, η προϊσταμένη του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Κρήτης, Ελένη Παπαθανασίου ανέφερε ότι η Σούζαν Ίτον βιάστηκε και δολοφονήθηκε.