Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η μαφιόζικη δολοφονία στο Χαϊδάρι- Το θύμα έκλεισε ραντεβού με τον εκτελεστή του

Οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Χαϊδάρι Σύμφωνα με τις υπάρχουσες...


Οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Χαϊδάρι




Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το θύμα, άνδρας αλβανικής καταγωγής, εντοπίστηκε πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος από διερχόμενο περαστικό που τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ στις 00.20. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Στο αλσύλιο του Προφήτη Ηλία στο Χαϊδάρι φέρεται να δέχθηκε πισώπλατο πυροβολισμό ο 33χρονος. Κατά πληροφορίες το θύμα αφού δέχθηκε τα πυρά στη συνέχεια έτρεξε προς τα πρώτα σπίτια για να καλυφτεί. Ο 33χρονος εντοπίστηκε στα σκαλοπάτια μιας οικίας από κατοίκους της περιοχής.

Ο δράστης τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τουλάχιστον δύο φορές καθώς στο σημείο εντοπίστηκαν δύο κάλυκες εννέα χιλιοστών. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αποδίδουν τη δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν εάν το θύμα εμπλέκεται σε αδικήματα τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί είτε στην πατρίδα του είτε σε άλλες χώρες. Προανάκριση για το αιματηρό περιστατικό διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.