Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το υπέρτατο τεχνολογικό εργαλείο που θα αποκτήσει η Ολλανδική Αστυνομία!

Η Cyber Intelligence Ltd, θυγατρική της Elbit Systems, επελέγη να παράσχει στην ολλανδική Εθνική Αστυνομία ένα εξελιγμένο σύστημα "δια...


Η Cyber Intelligence Ltd, θυγατρική της Elbit Systems, επελέγη να παράσχει στην ολλανδική Εθνική Αστυνομία ένα εξελιγμένο σύστημα "διαδικτυακής νοημοσύνης- Cyber Intelligence", ακολουθώντας μια εκτενή διαδικασία αξιολόγησης.





Το συγκεκριμένο εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλή διαθεσιμότητα και δυνατότητα κλιμάκωσης και ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της Ολλανδικής Αστυνομίας.

Ο Χάιμ Ντελμάρ, Γενικός Διευθυντής της Elbit Systems C4I & Cyber, δήλωσε: "Οι Κάτω Χώρες εξακολουθούν να αποτελούν ένα σημαντικό κοινό για εμάς και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να συμβάλουμε στην εθνική ασφάλεια και τη δημόσια ασφάλεια. Πιστεύω ότι η επιχειρησιακή μας εμπειρία και η τεχνολογική μας άκρη μας επιτρέπουν να προσφέρουμε κορυφαίες λύσεις στις αστυνομικές αρχές που ουκ ολίγες φορές επιλύουν εγκλήματα και δύσκολες καταστάσεις μέσω του διαδικτύου.