Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...!!! Ο Παρασχάκης βίαζε ακόμα και νεκρή την άτυχη βιολόγο!

iefimeridaΔεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, από τον 27χρονο, Γιάννη...


iefimeridaΔεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, από τον 27χρονο, Γιάννης Παρασκάκης.




Ο δολοφόνος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά από την απολογία του που διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι της  ανθρωποκτονίας, βιασμού και οπλοκατοχής.
Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ο δράστης τη βίαζε ακόμα και νεκρή
Ο 27χρονος δολοφόνος, του οποίου τα στοιχεία δημοσιεύτηκαν χθες από την ΕΛ.ΑΣ., περιέγραψε αναλυτικά όσα είχε πει και προανακριτικά, ενώ παραδέχτηκε ότι τη βίασε τρεις φορές - και μάλιστα ακόμη κι αφότου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και το άψυχο σώμα της ήταν παγωμένο, σύμφωνα με το cretalive.gr.


Είπε ότι βγήκε για να βρει μία γυναίκα να συνευρεθούν ερωτικά και όταν την είδε στο δρόμο, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο. Η άτυχη βιολόγος έπεσε στα γόνατα και βογκούσε και τότε την ξαναχτύπησε, σπάζοντάς της τη γνάθο και προκαλώντας της αιμορραγία.

Ο 27χρονος, εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο Χανίων, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, ενώ απολογούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, δικηγόρο Χανίων Παντελή Ζέλλιο, ομολόγησε τις πράξεις του.


«Ο εντολέας μου, όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων, ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά και αποδέχθηκε όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Το μόνο που μένει να δούμε τώρα -και για αυτόν τον λόγο η ανάκριση θα συνεχιστεί- είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα τόσο της ιατροδικαστικής έκθεσης όσο και των εργαστηριακών εξετάσεων του γενετικού του υλικού. Ζητήσαμε και νομίζω ότι είναι απολύτως λογικό να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», δήλωσε ο κ. Ζέλλιος.


Για το αν και στο παρελθόν είχε προβεί σε αντίστοιχες πράξεις, ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε στο παρελθόν νιώσει τάσεις παρενόχλησης γυναικών αλλά ποτέ δεν είχε ανθρωποκτόνο διάθεση ή διάθεση να βιάσει κάποια γυναίκα.