Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΙΛΑΤΗΣ στην Χαλκιδική...!! Έξι οι νεκροί (ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑ) και Μεταξύ των θυμάτων και ένα παιδί 2 ετών... ΕΚΤΑΚΤΩΣ επί τόπου ο Δημοσίας Τάξεως!

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Χαλκιδική μεταβαίνει εκτάκτως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί έκτ...


Σύμφωνα με πληροφορίες στη Χαλκιδική μεταβαίνει εκτάκτως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη νωρίς το πρωί στην περιοχή...




Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην Χαλκιδική μετά την ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε ο καιρός τις τελευταίες ώρες. Μια γυναίκα καταπλακώθηκε από στέγαστρο, ένα ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο από ανατροπή τροχόσπιτου, ένας 39χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο μαζί με τον μόλις 2 ετών γιο του. Πληροφορίες υπάρχουν για νεκρό και στην Ημαθία. Αγνοείται κι ένας ψαράς στην Νέα Καλλικράτεια. Οι εικόνες προκαλούν δέος. Κεραυνοί χτυπούν σπίτια, χείμαρροι παρασύρουν τα πάντα, καταρρακτώδεις βροχές θυμίζουν... Αποκάλυψη!

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι σφοδρές καταιγίδες στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς στη Χαλκιδική πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά σημεία, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για έκτο νεκρό στην περιοχή της Ημαθίας.

Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα έχασε την ζωή της στα Νέα Πλάγια. Δύο ακόμη θάνατοι καταγράφηκαν στη Σωζόπολη. Τα ορμητικά νερά παρέσυραν το τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε ένα ζευγάρι.
Μεγάλης έκτασης καταστροφές έχουν σημειωθεί σε αρκετές περιοχές του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής. Δύο ακόμη νεκροί έχουν αναφερθεί στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει τον θάνατο των τριών ατόμων, ενώ άλλα δύο εντόπισε η Πυροσβεστική και απομένει η τυπική ταυτοποίησή τους και η επιβεβαίωση από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεκροί είναι μια γυναίκα από τη Ρουμανία στα Νέα Πλάγια, δύο Ρώσοι και ένα παιδί 2 ετών κι ο πατέρας του 39 ετών στη Νέα Ποτίδαια, από την Τσεχία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 54χρονη Ρουμάνα υπήκοος βρισκόταν σε ταβέρνα όπου έπεσε η στέγη τραυματίζοντας την θανάσιμα, ενώ τραυματίστηκαν κι άλλα άτομα.

Στην Ποτίδαια ο άνδρας και το παιδί του καταπλακώθηκαν από δέντρο στο ύψος του Potidaia Palace και έχασαν τη ζωή τους.

Στη Σωζόπολη υπήρξε ανατροπή τροχόσπιτου όπου επέβαιναν τρία άτομα με ένα ζευγάρι να χάνει τη ζωή του, ενώ ένα ακόμη άτομο τραυματίστηκε σοβαρά. Συνολικά έχουν απεγκλωβιστεί 20 άτομα.

Τα ορμητικά νερά έχουν παρασύρει σε παραλιακά σημεία πολλά οχήματα. Δέντρα ξεριζώθηκαν, ομπρέλες και καρέκλες από παραλιακά μαγαζιά έχουν βρεθεί στη θάλασσα. Στην Ποτίδαια, ο αέρας ξερίζωσε την οροφή ενός βενζινάδικου.