Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ράκος η Μέρκελ μετά την 20ωρη Σύνοδο Κορυφής – ''Κόκκινα'' μάτια και… ελπίδα για λίγο ύπνο

Μια Σύνοδος Κορυφής που ξεκίνησε βράδυ Κυριακής, συνεχίστηκε με… διαλείμματα το πρωί της Δευτέρας και τελικά θα τελειώσει (;) την Τρίτη....


Μια Σύνοδος Κορυφής που ξεκίνησε βράδυ Κυριακής, συνεχίστηκε με… διαλείμματα το πρωί της Δευτέρας και τελικά θα τελειώσει (;) την Τρίτη. Πόσο να αντέξει και η Άνγκελα Μέρκελ τις 20 και πλέον ώρες διαπραγματεύσεων; Από το ’15 είχε να το ζήσει.




Τα μάτια της «κομμένα» και κόκκινα από την αϋπνία. Η Άνγκελα Μέρκελ δεν ήθελε και ίσως να μην μπορούσε να κρύψει την κούρασή της όταν αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (01.07.2019) εμφανίστηκε για να κάνει δηλώσεις στα γερμανικά ΜΜΕ για τη μαραθώνια και χωρίς συμφωνία Σύνοδο Κορυφής.

Τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για την υγεία της Μέρκελ είναι πολλά. Λίγες ώρες αφού όλος ο πλανήτης την είδε να τρέμει για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, ο καγκελάριος της Γερμανίας βρήκε το κουράγιο να ταξιδέψει για την Ιαπωνία και τη Σύνοδο της G20 και από εκεί για τις Βρυξέλλες.

Η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. για το ποιοι θα διοριστούν στα κορυφαία αξιώματα της Ε.Ε. ήταν εκτός από μαραθώνια και… μαρτύριο, με τους ηγέτες να μένουν άυπνοι μήπως και βρουν μια συμβιβαστική λύση. Αλλά δεν τα κατάφεραν και θα συνεδριάσουν ξανά.

Το τελευταίο μόνο… καλό είναι για τη Μέρκελ, που όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου θα πρέπει οι 28 να καταλήξουν σε συμφωνία για τα ονόματα στις θέσεις κλειδιά της Ε.Ε. «μετά από λίγο ύπνο».