Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΡΧΑΣ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ; «Μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ έκλεψε από ηλικιωμένη... 110.000 ευρώ!

Την έπεισε πως έπρεπε να κάνει εργασίες στο σπίτι καθώς υπήρχε κίνδυνος να καούν και της ζήτησε να βάλει όλα τα χρήματά της σε ένα σεντόνι...


Την έπεισε πως έπρεπε να κάνει εργασίες στο σπίτι καθώς υπήρχε κίνδυνος να καούν και της ζήτησε να βάλει όλα τα χρήματά της σε ένα σεντόνι
Μια τεράστια μπάζα έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής σε χωριό έξω από τη Λαμία και πιο συγκεκριμένα το Κωσταλέξι ένας απατεώνας ο οποίος υποδύθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας καλοντυμένος άντρας με καπέλο πλησίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα και της είπε πως είναι υπάλληλος της ΔΕΗ. Την έπεισε πως έπρεπε να κάνει εργασίες στο σπίτι και πως υπήρχε κίνδυνος να καούν.

Της είπε λοιπόν βάλει όλα τα χρήματά της σε ένα σεντόνι και να τα βγάλει από το σπίτι για να τα σώσει. Μάλιστα της ζήτησε και 100 ευρώ για τις εργασίες του.




Η 84χρονη γυναίκα τον πίστεψε και έβαλε στο σεντόνι, περίπου 110 χιλιάδες ευρώ.

Όταν ο επιτήδειος είδε το σεντόνι το άρπαξε από την γιαγιά και εξαφανίστηκε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να καταλήξει στα ίχνη του απατεώνα ο οποίος έφυγε με αυτό το τεράστιο ποσό από το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας.

Πηγή: lamianow