Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Viral: Σκύλος δεν αφήνει σε ησυχία παπά την ώρα της λειτουργίας - Θέλει διαρκώς χάδια

iefimeridaΟι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να συμφωνήσουν πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τα χάδια στο κατοικίδιό τους. Κι όταν ένα χαρι...


iefimeridaΟι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να συμφωνήσουν πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τα χάδια στο κατοικίδιό τους. Κι όταν ένα χαριτωμένο σκυλάκι έρθει προς το μέρος σας, ζητώντας απεγνωσμένα να παίξετε μαζί του, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να το εμποδίσει, ούτε καν μια λειτουργία στην εκκλησία.





Πριν από 15 περίπου ημέρες, η ενορία Nossa Senhora das Dores στην πόλη Σεργκίπ της Βραζιλίας, μοιράστηκε ένα βίντεο στην σελίδα της στο Facebook, που έγινε πολύ γρήγορα viral και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 5,8 εκατομμύρια προβολές. Το βίντεο δείχνει ένα παιχνιδιάρικο σκυλί που με κάποιον τρόπο μπήκε στην εκκλησία και πλησίασε τον ιερέα την ώρα που λειτουργούσε.





Η απίθανη αντίδραση του παπά
Χωρίς δισταγμό, το φιλικό κουτάβι άρχισε να παίζει με τον ιερέα Χοσέ Τζεράλντο Σομπρέιρα και να μπερδεύεται με τα ράσα του. Ωστόσο, αντί ο παπάς να ενοχληθεί από τον σκύλο και να προσπαθήσει να τον ξεφορτωθεί - αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως υπάρχει λόγος που τα σκυλιά κλέβουν τις καρδιές των ανθρώπων - ο Σομπρέιρα δεν μπορούσε να συγκρατήσει ένα χαμόγελο από το πρόσωπό του και συνέχιζε να παίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας.
Αν και παραμένει άγνωστο το από πού ήρθε ο σκύλος και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λάτρεψαν την συμπεριφορά του ενώ πολλοί επαίνεσαν τον παπά για τον αξιολάτρευτο τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κατάσταση.