Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«200 στη στροφή και με ρωτάνε μα...»: Το πρωτότυπο μήνυμα Οίκου Τελετών της Θεσσαλονίκης για την υπερβολική ταχύτητα!

Με έναν ιδιαίτερα έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο, ο Οίκος Τελετών "Φάνης Μπαμπούλας & Υιός", επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει το κοι...


Με έναν ιδιαίτερα έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο, ο Οίκος Τελετών "Φάνης Μπαμπούλας & Υιός", επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την ασφαλή οδήγηση και την τήρηση των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.





Το πρώτο μέρος της καμπάνιας του γνωστού οίκου έχει να κάνει με την υπερβολική ταχύτητα, η οποία συχνά αποτελεί αφορμή για τροχαία δυστυχήματα.

Εμπνευσμένη από το γνωστό τραγούδι "Mama?" που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό και τον στίχο "200 στη στροφή και με ρωτάνε μαμά;", η καμπάνια του Οίκου Τελετών "Φάνης Μπαμπούλας & Υιός" επισημαίνει:

"Η αρχή γίνεται σήμερα με το φαινόμενο της μη τήρησης των ορίων ταχύτητας, που έχει προκαλέσει δεκάδες θανάτους το τελευταίο διάστημα. Διάστημα κατά το οποίο το δημοφιλέστερο τραγούδι στο ελληνικό youtube ξεκινάει με τη φράση "200 στη στροφή". Ένα από τα παραδείγματα οδηγικής συμπεριφοράς που μπορεί να αφήσει στη μέση αυτά που αγαπάμε περισσότερο".




Επίσης σε σχετική εικόνα που έχει κοινοποιήσει στα social media, η βελόνα του κοντέρ είναι σε υπερβολική ταχύτητα ενώ ο αριθμός των χιλιομέτρων έχει αντικατασταθεί με το σήμα του Οίκου ενώ ο γνωστός στίχος παρουσιάζεται χωρίς τη λέξη "μαμά": 200 στη στροφή και με ρωτάνε μα*"

Παράλληλα στέλνει το εξής μήνυμα: "Τέτοιες ταχύτητες αφήνουν στη μέση αυτό που αγαπάς περισσότερο. Ξανασκέψου το".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: