Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρωτοφανές σκηνικό στην Κάτω Αχαία: Αιγύπτιος έδεσε και φίμωσε δύο γυφτόπουλα που τον έκλεψαν!- Ειδοποίησαν οι γείτονες που άκουγαν φωνές

tempo24Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες το απόγευμα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Όλα ξεκίνησαν όταν περίοικοι ενημέρωσαν την αστυ...


tempo24Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες το απόγευμα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Όλα ξεκίνησαν όταν περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία ότι από ένα σπίτι σε παράπηγμα ακούγονταν περίεργες φωνές.




Όπως διαπιστώθηκε, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, στο εν λόγω παράπηγμα έμενε ένας Αιγύπτιος γεννημένος το 1982 ο οποίος είχε συλλάβει δύο ανήλικους γεννημένους το 2006 επειδή, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, τον είχαν κλέψει. Όπως δήλωσε ο ίδιος, του είχαν αρπάξει 400 ευρώ. Η απάντησή του σε αυτή την ενέργεια ήταν να συλλάβει τους δύο 13χρονους, να τους δέσει και να τους φιμώσει με μονωτική ταινία!.

Ο Αιγύπτιος συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης και της σωματικής βλάβης, ενώ συνελήφθη και η μητέρα των δύο παιδιών για αποδοχή προΪόντων εγκλήματος.

Νίκος Σύφαντος