Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έξι μήνες φυλάκιση για την σύζυγο του Πασχάλη - Ήταν κατηγορούμενη για ψευδορκία

Η αντιδικία μεταξύ της οικογένειας Αρβανιτίδη και του καθηγητή γενετικής Κ. Πάγκαλου συνεχίζεται για την υπόθεση του εξώγαμου τέκνου του Πα...


Η αντιδικία μεταξύ της οικογένειας Αρβανιτίδη και του καθηγητή γενετικής Κ. Πάγκαλου συνεχίζεται για την υπόθεση του εξώγαμου τέκνου του Πασχάλη.




Η Αλίκη Αρβανιτίδη ήταν κατηγορούμενη για ψευδορκία σε βάρος του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, που πραγματοποίησε την εξέταση DNA για την υπόθεση του εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή.




Το DNA έδειξε ότι πατέρας είναι τελικά ο Πασχάλης και η υπόθεση στο σύνολό της έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους ίδιους. Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή οδηγήθηκε Τρίτη 18 Ιουνίου στη γραμματεία προκειμένου να καταθέσει αίτημα έφεσης επί της αποφάσεως που την θέλει να καταδικάζεται σε φυλάκιση έξι μηνών χωρίς αναστολή.

Μάλιστα, ο καθηγητής Κωνσταντίνος Πάγκαλος μίλησε στην δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή για τα όσα διαδραματίζονται μεταξύ εκείνου και της οικογένειας Αρβανιτίδη, ενώ η πλευρά της οικογένειας Αρβανιτίδη αρκέστηκε να πει: «Δεν έχουμε ανάγκη δημοσιότητας. Η υπόθεση είναι άνευ αντικειμένου».