Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άρπαξαν λίρες και χρήματα από το σπίτι ηλικιωμένων

Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην πόλη της Άρτας και...


Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην πόλη της Άρτας και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, οι οποίοι όμως εξακολουθούν να διαφεύγουν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους αναζητούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.




Οι δυο Έλληνες κακοποιοί ηλικίας 58 και 49 χρόνων σύμφωνα με το protothema.gr, είχαν καταφέρει να τρυπώσουν στο σπίτι των γερόντων χωρίς να τους πάρουν είδηση εκείνοι, καθώς κοιμόντουσαν την ώρα εκείνη. Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, άρπαξαν όλες τις οικονομίες των ηλικιωμένων, αλλά και χρυσά κοσμήματα και λίρες που βρήκαν στο σπίτι και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αξιοποιήθηκαν τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί, αλλά οι διαρρήκτες δεν εντοπίστηκαν παρά τις έρευνες και σε βάρος τους σχηματίστηκε για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ερευνάται αν έχουν «ανοίξει» και άλλα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή.