Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ... Ερανο έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ -Εστησε χαρτόκουτο για χρήματα της προεκλογικής εκστρατείας

Μια χάρτινη κούτα είχε στηθεί στην είσοδο εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Ηράκλειο Κρήτης. Οσοι έδωσαν το «παρών» στη...


Μια χάρτινη κούτα είχε στηθεί στην είσοδο εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Ηράκλειο Κρήτης.





Οσοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μπορούσαν να συνδράμουν στην χρηματοδότηση της τοπικής προεκλογικής εκστρατείας ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, που προκηρύχθηκαν επίσημα κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Οσοι κατέθεταν τον οβολό τους, γράφονταν σε σχετική λίστα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας, εντός του χώρου της εκδήλωσης υπήρχε και άλλη μία λίστα, στην οποία σημειώνονταν τα ονόματα και η διαθεσιμότητα των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και πάλι εν όψει των εκλογών, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση εκλογικών αντιπροσώπων.





Η χαρτόκουτα που κατέθεταν τον οβολό τους / Φωτογραφία: cretalive
Το σχόλιο για την κούτα του ΣΥΡΙΖΑ
Ο συντονιστή της νομαρχιακής επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κλαράκης, σε σχόλιό του ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει χρηματοδότες εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες. Η δύναμη μας είναι μόνο τα μέλη και οι φίλοι μας. Αισθανόμαστε περήφανοι γι αυτο και το σχόλιο σας μας κάνει περήφανους».