Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πανελλήνιες 2019: Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Στο κατακόρυφο φτάνει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των γονέων τους, όσο πλησιάζει η μέρα που θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των Πανελλ...


Στο κατακόρυφο φτάνει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των γονέων τους, όσο πλησιάζει η μέρα που θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων για το 2019.




Όπως αναφέρει το foititikanea.gr, όπως όλα δείχνουν η ημερομηνία που θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των μαθημάτων και θα καθορίσουν την εισαγωγή ή μη στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση φαίνεται να «κλειδώνει» για την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Ιουνίου.




Σημειώνεται ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες, οι διευθυντές των Λυκείων θα παραδώσουν στα σχολεία τους τα ανάλογα δέματα με τα αποκόμματα των τετραδίων και τις καταστάσεις βαθμολογιών, ώστε το μεσημέρι (28/6) οι βαθμολογίες να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων: https://results.it.minedu.gov.gr.

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουν οι υποψήφιοι των πανελλήνιων εξετάσεων στη διαδικασία της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου τους.

Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να υποβάλλουν τα μηχανογραφικά τους έως τις 15 Ιουλίου.