Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πρώτη φωτογραφία ελληνικού OH-58D Kiowa Warrior, σε πτήση πάνω από Ελληνικό Έδαφος

ptisidiastima.com_Με χαρά αναρτούμε την πρώτη φωτογραφία ελληνικού OH-58D Kiowa Warrior πάνω από ελληνικό έδαφος. Είναι το πρώτο ελικόπτ...


ptisidiastima.com_Με χαρά αναρτούμε την πρώτη φωτογραφία ελληνικού OH-58D Kiowa Warrior πάνω από ελληνικό έδαφος. Είναι το πρώτο ελικόπτερο που πέταξε, αμέσως μετά την εκφόρτησή του από το Ocean Giant. Το τελευταίο έχει δέσει από χτες βράδυ στο λιμάνι του Βόλου.




Μέχρι τώρα έχουν εκφορτωθεί 2 OH-58D Kiowa Warrior και το μοναδικό CH-47D Chinook που μεταφέρθηκε. Τα δυο OH-58D πέταξαν με ίδιες δυνάμεις προς το Στεφανοβίκειο, με συνοδεία ελικοπτέρου UH-1H.

Όπως σας είπαμε, πρόκειται για μια καλά οργανωμένη επιχείρηση. Τουλάχιστον 6 ελικόπτερα έρχονται ready to fly, ενώ τα υπόλοιπα θα μεταφερθούν με αρματομεταφορείς στο Στεφανοβίκειο.

Τα πρώτα δυο ελληνικά OH-58D Kiowa Warrior κατευθύνονται στο Στεφανοβίκειο, με συνοδεία UH-1H
Ο Ελληνικός Στρατός έχει έντονη παρουσία στην περιοχή της προβλήτας που είναι δεμένο το πλοίο, και υπάρχει προστασία από εδάφους, θαλάσσης και αέρος. Την διαδικασία επιβλέπει ελικόπτερο UH-1H, ενώ κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει. Μεγάλη μέρα σήμερα για την Αεροπορία Στρατού.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες αναρτήσεις για το θέμα. Μείνετε συντονισμένοι!