Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΑΝΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! Αποπειράθηκαν να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο -Τους κατάλαβαν οι γείτονες και τους έδιωξαν

Με άδεια χέρια έφυγαν από κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη δράστες που αποπειράθηκαν ληστεία στο χρηματοκιβώτιο του καταστήματος. ...


Με άδεια χέρια έφυγαν από κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη δράστες που αποπειράθηκαν ληστεία στο χρηματοκιβώτιο του καταστήματος.




Όπως έγινε γνωστό, γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/05) οι δράστες προσέγγισαν με όχημα το κοσμηματοπωλείο στη Νέα Μηχανιώνα, όπου εισέβαλαν, αφού προηγουμένως έκοψαν το προστατευτικό ρολό. Στη συνέχεια, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο φαίνεται ότι έδεσαν με σκοινί στο όχημα και το τράβηξαν έξω.

Τελευταία, αρκετές ληστείες έχουν γίνει με παρόμοιο τρόπο με τελευταίο περιστατικό αυτό στο Κορωπί, ωστόσο σ' αυτήν την περίπτωση οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με μεγάλη λεία.

Οι γείτονες κατάλαβαν την ληστεία

Κάτοικοι της περιοχής, όμως, αντιλήφθηκαν τις κινήσεις τους και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Αυτό πιθανότατα οδήγησε τους δράστες στην απόφαση να εγκαταλείψουν την ληστεία και συνεπώς το χρηματοκιβώτιο σε κοντινή απόσταση από το κοσμηματοπωλείο και να τραπούν σε φυγή.

Σημειώνεται, ότι στιγμές αργότερα εντοπίστηκε και το παραπάνω όχημα, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες της ληστείας.