Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΑΤΑ... Σάλος για την παρουσία του αρχηγού της ΕΛΑΣ σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στα δημοσιεύματα και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την παρουσία του, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Π...


Απάντηση στα δημοσιεύματα και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την παρουσία του, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Παρασκευή στο Σύνταγμα, δίνει ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αριστείδης Ανδρικόπουλος.




Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το αρχηγείο της Ελληνικής αστυνομίας, σημειώνει ότι “η Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας λειτουργεί, αποκλειστικά και μόνο, στο πλαίσιο των θεσμικών της αρμοδιοτήτων και καθηκόντων, όπως προσδιορίζονται από το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας του Σώματος και οποιεσδήποτε διαφορετικές ερμηνείες ή προσεγγίσεις εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες”.

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διευκρινίζει ότι αφενός “η παρουσία του κ. Αρχηγού και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος στην παραπάνω συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εποπτικών τους καθηκόντων και του επιτόπιου ελέγχου των αστυνομικών μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή της συγκέντρωσης” και αφετέρου ότι “την ίδια ημέρα, ανάλογη παρουσία της Ηγεσίας υπήρξε και στη Θεσσαλονίκη, στην συγκέντρωση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπου τα μέτρα επόπτευσε και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος”.

Προστίθεται, επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ επόπτευσε προσωπικά την ανάπτυξη των αστυνομικών μέτρων σε προεκλογικά κέντρα υποψηφίων στο κέντρο της Αθήνας και συνομίλησε με υποψηφίους, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Μπακογιάννης.