Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κεμαλιστές ή Ισλαμιστές ίδιοι είναι... Ξεσάλωσε ο δήθεν «Έλληνας» Ιμάμογλου! «Θα κάνουμε την Κωνσταντινούπολη όπως την ονειρεύτηκε ο «Πορθητής»...»

Μήνυμα με έντονο προεκλογικό χρώμα έδωσε και ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου, για τον δήμο της Κωνσταντινούπολης με αφορμ...


Μήνυμα με έντονο προεκλογικό χρώμα έδωσε και ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου, για τον δήμο της Κωνσταντινούπολης με αφορμή την επέτειο από την Άλωση της Πόλης.




«Η Κωνσταντινούπολη θα γίνει μία πόλη όπως την ονειρεύτηκε ο Πορθητής. Η Κωνσταντινούπολη θα γίνει ξανά μία δίκαιη πόλη. Όλα θα γίνουν πολύ όμορφα», δήλωσε, υπενθυμίζοντας το βασικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενωτικός απέναντι στους ψηφοφόρους του, λέγοντας ότι θα κάνει μία Κωνσταντινούπολη για όλους, ανεξάρτητα από γλώσσα ή θρησκεία, γιατί έτσι θέλησε κι ο Μωάμεθ ο Πορθητής.

«Ο Μωάμεθ ο Πορθητής θέλησε ο Πολίτης αυτής της πόλης- θαύμα της φύσης να ζήσει εν ειρήνη, ανεξαρτήτου γλώσσας και θρησκείας. Και το πραγματοποίησε. Τώρα θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Την ώρα που ο Μωάμεθ ο Πορθητής κατακτούσε αυτή την ένδοξη πόλη, είπε ‘εμείς δεν ήρθαμε για να κατακτήσουμε τα εδάφη της, αλλά τις καρδιές της».