Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο με βυτιοφόρο στη λεωφόρο Κορωπίου - Μαρκοπούλου! Απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους δυο οδηγοί

Βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με φορτηγό και ΙΧ αυτοκίνητο. Το τροχαίο έγινε στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου - Μαρκοπού...


Βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με φορτηγό και ΙΧ αυτοκίνητο. Το τροχαίο έγινε στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου - Μαρκοπούλου. Απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο οδηγός του Ι.Χ. και ο οδηγός του φορτηγού. Στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς ο οδηγός του βυτιοφόρου. Συναγερμός για τη διαρροή καυσίμων.




Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου – Μακροπούλου. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 όταν βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό κι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Μετά το τροχαίο σημειώθηκε διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο και η Πυροσβεστική που έχει σπεύσει στο σημείο λαμβάνει μέτρα προστασίας.

Από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους ο οδηγός του φορτηγού και ο οδηγός του Ι.Χ. Μετά από τιτάνια προσπάθεια των πυροσβεστών, οι δυο οδηγοί απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Νωρίτερα είχε απεγκλωβιστεί ο οδηγός του βυτιοφόρου, ο οποίος έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό της Αθήνας για τις πρώτες βοήθειες.