Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγικές καθυστερήσεις στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων στις δημοτικές εκλογές δύο ημέρες μετά την Κυριακή

Τραγικές καθυστερήσεις στην οριστική έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών, οι οποίοι με την...


Τραγικές καθυστερήσεις στην οριστική έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών, οι οποίοι με την σειρά τους ρίχνουν το βάρος της έκδοσης των αποτελεσμάτων στο Πρωτοδικείο!

Βρισκόμαστε στη τρίτη ημέρα των εκλογών και οι ενσωματώσεις σε πολλούς δήμους, ειδικά της Αττικής, έχουν κολλήσει περί το 97%, εδώ και 20 ώρες περίπου!

Και αυτό δεν αφορά μόνο δήμους που έχει κριθεί το αποτέλεσμα, αλλά και δήμους που πάνε σε δεύτερη Κυριακή, όπως ο δήμος Ζωγράφου, ο δήμος Νέας Σμύρνης, o δήμος Μεταμόρφωσης, ο δήμος Παπάγου-Χολαργού, ο δήμος Ηλιούπολης κλπ.




Δηλαδή μεγάλοι δήμοι με εκατοντάδες δημοτικούς συμβούλους.

Είναι άγνωστο γιατί συμβαίνει αυτό και πολλοί υποψιάζονται «μαγειρέματα» σε επίπεδο εκλογής δημοτικών συμβούλων, ειδικά εκεί που είναι οριακά τα πράγματα.

Είναι απίστευτο, αλλά στην Γλυφάδα π.χ., η ενσωμάτωση του υπουργείου Εσωτερικών σταμάτησε σε... τέσσερα εκλογικά τμήματα πριν την ολοκλήρωσή της και την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 100% από χθες στις 17.30!

Είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί η καταμέτρηση τόσο πολύ και σίγουρα δεν δικαιολογείται από το ότι γίνονται ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές.

Συμβαίνει κάτι άλλο;

Να σημειώσουμε κάτι που δεν ξέρουμε κάτά πόσο έχει σχέση, ότι οι εκλογές στην Ελλάδα εξαρτώνται σε επίπεδο έκδοσης αποτελεσμάτων από το αμερικανικό επενδυτικό fund KKR που ανέλαβε πριν μερικούς μήνες τον έλεγχο της εταιρείας Singular Logic.

Η Singular Logic, είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας.

Το επενδυτικό fund εξ’ Αμερικής ανήκει σε Αμερικανούς εβραϊκής καταγωγής.

Πιο συγκεκριμένα το KKR fund αποτελείται από 3 ανθρώπους-κλειδιά που το δημιούργησαν:

1. Ο Jerome Kohlberg, Jr. που είναι ιδρυτής της και επίτιμος Πρόεδρός της και είναι Αμερικανός εβραϊκής καταγωγής.

2. Ο Henry Kravis που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης και ενεργότατο μέλος της εβραϊκής κοινότητας στις ΗΠΑ και επίτιμο μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που έχουν δημιουργηθεί από το ίδρυμα David Rockefeller.

3. Τέλος ο George R. Roberts που και αυτός με τη σειρά του φέρει τον τίτλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της KKR και φυσικά είναι παντρεμένος με την Conrad της Goldman Sachs και με πολλαπλές ιδιότητες στο εβραϊκό πολιτικό lobby των ΗΠΑ, αριθμώντας πάνω από 20 και επιπλέον ΜΚΟ που προσφέρουν έργο σε διάφορες κοινότητες.