Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ... Νέα φιέστα ΣΥΡΙΖΑ! Εγκαινίασε για δεύτερη φορά το Μετρό Θεσσαλονίκης που δεν… λειτουργεί!

Λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές, και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προβλέπονται φυσικά και φιέστες και εγκαίνια ώστε να φανεί πως υπάρχ...


Λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές, και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προβλέπονται φυσικά και φιέστες και εγκαίνια ώστε να φανεί πως υπάρχει έργο.




Μπορεί το μετρό της Θεσσαλονίκης να καθυστερεί, ο νέος συρμός όμως έφθασε -όλως τυχαίως λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες- και η Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Χρήστο Σπίρτζη, ήταν εκεί.

Φόρεσαν τα κράνη που επιτρέπουν και ωραίες, «προλεταριακού τύπου» φωτογραφίες και γιόρτασαν την άφιξη του συρμού, έστω κι αν το μετρό δεν λειτουργεί, ούτε προβλέπεται να λειτουργήσει για πολύ-πολύ καιρό.

Είναι η δεύτερη φορά που η κυβέρνηση εγκαινιάζει το υπό κατασκευή μετρό Θεσσαλονίκης. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο πρωθυπουργός είχε επικριθεί γιατί εγκαινίασε μόνο… μουσαμάδες στο μετρό Θεσσαλονίκης, αφού καθυστερεί η λειτουργία του.

Μαζί με την Κατερίνα Νοτοπούλου εκεί ήταν και ο Χρήστος Σπίρτζης, αρμόδιος υπουργός Μεταφορών, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, που όλα χαμόγελα αντιμετώπισαν με άνεση τους