Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσοχή σε αποδοχή «μαϊμού» κληρονομιάς - Νέα μορφή ηλεκτρονικής απάτης εμφανίστηκε στο Αγρίνιο!

Πηγή: Εφημερίδα «Συνείδηση» Μαζικές αποστολές μέσω Fax Μία νέα μορφή απάτης, ηλεκτρονικής αυτή τη φορά, έχει κάνει τις τελευταίες ημ...


Πηγή: Εφημερίδα «Συνείδηση»

Μαζικές αποστολές μέσω Fax




Μία νέα μορφή απάτης, ηλεκτρονικής αυτή τη φορά, έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή της και στο Αγρίνιο. Πρόκειται για έγγραφο το οποίο αποστέλλεται μαζικά μέσω Fax και ενημερώνει τους παραλήπτες, για αποδοχή τεράστιας κληρονομιάς -«μαϊμού» ασφαλώς- από υποτιθέμενο συγγενικό πρόσωπο που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή!




Το έγγραφο υπογράφει ιδιωτικός οικονομικός σύμβουλος, ο οποίος όπως βλέπετε και στο έγγραφο το οποίο περιήλθε χθες στα χέρια της «Σ» δίνει και στοιχεία επικοινωνίας στα υποψήφια θύματά του.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή καθώς πρόκειται για καραμπινάτη απάτη και σίγουρα θα πρέπει η Αστυνομία και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να λάβουν τα μέτρα τους. Εξάλλου, οι απατεώνες σκαρφίζονται οτιδήποτε τους περνάει από το μυαλό, για να εξαπατήσουν τους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση το κοινό αλλά και εταιρείες πιθανά θύματα απάτης, μπορούν να επικοινωνούν με την Αστυνομία και το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για σχετική καταγγελία. Η επικοινωνία αυτή μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας καταγγελιών για διαδικτυακό έγκλημα.