Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διασωληνώθηκε ο Χριστόφιας – Στην Κύπρο ειδικός λοιμωξιολόγος από το Ισραήλ

onalertΣτη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατία...


onalertΣτη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας. Παράλληλα, έχει φτάσει στην Κύπρο ειδικός λοιμωξιολόγος από το Ισραήλ, ενώ κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί ο τέως ΠτΔ της Κύπρου.




Σημειώνεται ότι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης ειδική συνεδρία της ιατρικής ομάδας, η οποία θα επανεξετάσει την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, με το ενδεχόμενο να μεταβεί στο εξωτερικό να αφήνεται ανοικτό.

Νωρίτερα νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, παραμένει κρίσιμη, ενώ μετακαλείται Ιατρός Λοιμοξιολόγος από το εξωτερικό.

Ο τέως Πρόεδρος και πρώην Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, νοσηλεύτηκε το Σάββατο στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και από χθες στην Εντατική λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.




Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι κατά τη διάρκεια συνεδρίας της ομάδας των θεραπόντων ιατρών του, αξιολογήθηκαν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στον κ. Χριστόφια.

Στο νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν σημειώνεται ότι με ενέργειες της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, μετακαλείται Ιατρός Λοιμοξιολόγος από το εξωτερικό, ο οποίος, σε συνεργασία με την ομάδα των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα για τη θεραπεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με ανάρτησή του, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, θα εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν.