Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΟ… ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ!

Κανείς από όσους έσπευσαν ελαφρά την καρδία να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχει καταλάβει τι έχουμε ν...


Κανείς από όσους έσπευσαν ελαφρά την καρδία να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχει καταλάβει τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα.





Γιατί η προπαγάνδα των σλάβων στην Πατρίδα ΜΑΣ, βρήκε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία –ελέω πρώτη φορά αριστερά- να κάνει πραγματικότητα όσα ονειρευόταν το ’44-’49 και της έταζαν τότε οι κομμουνιστές, που αιματοκύλισαν την Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν κυκλοφορεί εδώ και λίγες ήμερες το νέο προπαγανδιστικό και άκρως ανθελληνικό βιβλίο, με τίτλο "Αιγαιάτικες Καταιγίδες". Είναι η μετάφραση στα ελληνικά του βιβλίου που έγραψε ο… Εδεσσαίος Βάγγελ Αγιάνοβσκι στη «μακεδονική γλώσσα» -όπως λένε οι προωθητές του- και εκδόθηκε στα Σκόπια το 1975. Όπως χαρακτηριστικά διαφημίζουν οι εν Ελλάδι γυφτοσκοπιανοί «είναι μια περιγραφή των ιστορικών γεγονότων από το 1919 μέχρι το τέλος τους ελληνικού "εμφυλίου" πολέμου και αναφέρεται στα δραματικά γεγονότα που έζησε ο μακεδονικός λαός στην Ελλάδα και ειδικότερα στην περιοχή της Έδεσ-σας και στο νομό Πέλλας»!

Πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε ότι το Έθνος έχει να αντιμετωπίσει ολομέτωπη επίθεση από όλους τους δήθεν γείτονες, που εποφθαλμιούν διαχρονικά τα εδάφη ΜΑΣ. Και δυστυχώς επί… μεταπολίτευσης έχουν βρει δεκάδες πρόθυμους να ξεπουλήσουν την Πατρίδα!