Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ... Αξιωματούχος «κατσέρ» κατά ρεπόρτερ που τόλμησε να του κάνει ερώτηση που δεν του άρεσε! ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοσιογράφος κρατικού τηλεοπτικού καναλιού τόλμησε να ρωτήσει τον 52χρονο αξιωματούχο με τι χρήματα έφτιαξε το νέο του σπίτι και αυτό...


Ο δημοσιογράφος κρατικού τηλεοπτικού καναλιού τόλμησε να ρωτήσει τον 52χρονο αξιωματούχο με τι χρήματα έφτιαξε το νέο του σπίτι και αυτός βγήκε εκτός εαυτού.
Ανθή Κουτσουμπού





Σκηνές απείρου κάλλους κατέγραψε κάμερα στη Ρωσία, με έναν τοπικό αξιωματούχο του κόμματος του Πούτιν να ξυλοφορτώνει δημοσιογράφο κρατικού τηλεοπτικού σταθμού, που...τόλμησε να τον ρωτήσει για υπόθεση διαφθοράς στην οποία φέρεται να εμπλέκεται.

Στο βίντεο φαίνεται ο εξαγριωμένος Σεργκέι Ζάιτσεφ, επικεφαλής μιας περιοχής στη Σιβηρία να αρπάζει το μικρόφωνο του ρεπόρτερ Ιβάν Λιτόμιν και στη συνέχεια να του επιτίθεται, ρίχνοντάς τον κάτω με δύναμη.

Αφορμή για το ξέσπασμα του 52χρονου αποτέλεσαν οι συνεχόμενες ερωτήσεις του δημοσιογράφου για το νεόκτιστο σπίτι του, καθώς φέρεται να άρπαξε 69 εκατ. ευρώ από το ταμείο για την ανακατασκευή σπιτιών που καταστράφηκαν από φωτιές το 2015, για να φτιάξει το "παλάτι" του.