Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οργή για βρετανική εκπομπή που παρουσίασε τη σχέση 44χρονου με 16χρονη ως «έρωτα με διαφορά ηλικίας»

Δείτε το κλιπ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο Σφοδρές επικρίσεις δέχεται το βρετανικό Channel 5, μετά την προβολή αποσ...


Δείτε το κλιπ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο

Σφοδρές επικρίσεις δέχεται το βρετανικό Channel 5, μετά την προβολή αποσπάσματος εκπομπής με θέμα τη «διαφορά ηλικίας στο έρωτα», όπου παρουσιαζόταν ένα ζευγάρι που είχε γνωριστεί όταν η κοπέλα ήταν μόλις... 16!




Το κανάλι δημοσίευσε στο Twitter το κλιπ από την εκπομπή Age Gap Love, που βγήκε στον αέρα τον Νοέμβριο του 2018, για να προαναγγείλει την επιστροφή της σειράς ντοκιμαντέρ τον Ιούνιο.

Στο εν λόγω επεισόδιο παρουσιάζεται ο «έρωτας» του Andy Telford, ενός οδηγού λεωφορείου από τη Βόρεια Ουαλία, ο οποίος στα 44 του γνώρισε και «ερωτεύτηκε» την 16χρονη Beth (μετέπειτα σύζυγό του). Το αμφιλεγόμενο ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η μητέρα της κοπέλας άρχισε να κάνει παρέα με τον 44χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με όσα είπαν στην βρετανική εκπομπή, όταν αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να παντρευτούν, αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στο Λάνκασαϊρ, γιατί οι γείτονες είχαν κολλήσει τη ρετσινιά του «παιδόφιλου» στον μεσόκοπο άνδρα.