Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτή είναι η 24χρονη στη Μυτιλήνη: Την Σκότωσε ο εν διαστάσει συζυγό της με καραμπίνα – Πρόσφατα είχαν γίνει γονείς – video

Συγκλονισμένη η Μυτιλήνη από το έγκλημα. Ο 25χρονος πατέρας εκτέλεσε με καραμπίνα την 24χρονη, που του χάρισε ένα κοριτσάκι... Ν...


Συγκλονισμένη η Μυτιλήνη από το έγκλημα. Ο 25χρονος πατέρας εκτέλεσε με καραμπίνα την 24χρονη, που του χάρισε ένα κοριτσάκι...




Νέα οικογενειακή τραγωδία στη Μυτιλήνη, με έναν 25χρονο να σκοτώνει με καραμπίνα την 24χρονη εν διαστάσει γυναίκα του. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πρόσφατα αλλά μετά το γάμο άρχισαν οι τριβές και οι καυγάδες.

Απέκτησαν ένα παιδί, αλλά τα πράγματα όπως έλεγαν άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον δεν βελτιώθηκαν. Κανείς πάντως δεν φανταζόταν ότι πως ο 25χρονος θα έφτανε στο σημείο να γίνει συζυγοκτόνος.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, το άγριο φονικό έγινε νωρίς το πρωί στη Χρυσομαλλούσα και λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς, που έσπευσαν στην περιοχή.

Όλοι στο χωριό του 25χρονου συζυγοκτόνου μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν, αφού προέρχεται από μία πολύ καλή οικογένεια και έχουν εκπλαγεί για την αποτρόπαια πράξη του.

Το δράμα στην υπόθεση είναι ότι το εν διαστάσει ζευγάρι είχε και ένα ανήλικο κοριτσάκι, που δεν έχει γίνει γνωστό αν την ώρα του εγκλήματος ήταν μπροστά.

Εντός της ημέρας, αναμένεται να αποσαφηνιστούν άγνωστες πτυχές της δολοφονίας, μετά την κατάθεση του 25χρονου…