Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Τ Ω Ρ Α...!!! Αποκλεισμένα τα social media στη χώρα. Δυνάμεις του Γκουαϊδό καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια. Συγκρούσεις και πυροβολισμοί.

athensvoiceΈτοιμος ο στρατός στη Βενεζουέλα. Στους δρόμους χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Γκουαϊδό. Στρατιώτες που πρόσκεινται...


athensvoiceΈτοιμος ο στρατός στη Βενεζουέλα. Στους δρόμους χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Γκουαϊδό.
Στρατιώτες που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση έχουν καταλάβει στρατηγικά σημεία στο Καράκας και κτίρια, ενώ συλλαμβάνουν τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων και τους απομακρύνουν από τα σημεία στο Καράκας.




Συναγερμός στην Βενεζουέλα με τον ΓκουαΪδό να κάνει λόγο για «εξέγερση».
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του Leopoldo López και του συνόλου του διοικητικού συμβουλίου της Εθνοσυνέλευσης, αναφέρουν πληροφορίες, τη στιγμή που χιλιάδες κόσμου συγκεντρώνονται στο Καράκας απαντώντας στο κάλεσμα Γκουαϊδό.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί. Άγνωστο παραμένει από ποια πλευρά προήλθαν.

Βίντεο εμφανίζουν τον στρατό ετοιμοπόλεμο να έχει λάβει θέση απέναντι στην κυβέρνηση Μαδούρο, ο οποίος καταγγέλλει τον Χουάν Γκουαϊδό για πραξικόπημα.




Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει αποκλειστεί η πρόσβαση στους πολίτες σε Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι σύντομα θα αποκλειστεί κάθε πρόσβαση στο ίντερνετ.

Νωρίτερα ο Γκουαϊδό κοινοποίησε βίντεο όπου φαίνεται να καλεί σε στρατιωτική εξέγερση και τους πολίτες, για να ρίξουν τον Μαδούρο από την εξουσία.


Ο Μαδούρο από την πλευρά του έκανε λόγο για πραξικόπημα.

Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει ότι διαθέτει πλέον τη στήριξη του στρατού, τονίζοντας παράλληλα ότι κατέγραψε αυτό το βίντεο από τη βάση La Carlotta, μία εξαιρετικής σημασίας βάση στο Καράκας, από όπου είχε ξεκινήσει παλαιότερα και το πραξικόπημα του Τσάβες.