Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ S-400 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ TOYΡKIAΣ-ΗΠΑ Ε

Αναφέρεται πως αύριο έρχεται στην Τουρκία ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάζα. Στις συζητήσεις που θα γίνουν στην επίσκεψ...


Αναφέρεται πως αύριο έρχεται στην Τουρκία ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάζα. Στις συζητήσεις που θα γίνουν στην επίσκεψη του, αναμένεται να εξετασθούν οι διμερείς σχέσεις και παράλληλα άλλα θέματα περιφερειακής και διεθνούς επικαιρότητας.




Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως αύριο θα έρθει στην Τουρκία ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάζα.

Στην ανακοίνωση που έγινε από το υπουργείο Εξωτερκών αναφέρονται τα εξής : Αύριο 1 Απριλίου 2019 ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάζα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην χώρα μας. Στις συζητήσεις που θα γίνουν στην επίσκεψης του, προβλέπεται να εξετασθούν οι διμερείς σχέσεις και παράλληλα άλλα θέματα περιφερειακής και διεθνούς επικαιρότητας¨.

https://tr.sputniknews.com/politika/201903311038515203-venezuella-disisleri-bakani-turkiyeye-geliyor/

31/3/2019

Σχ. tourkikanea.gr: Διακρίνει κανείς πως δεν είναι μόνο το θέμα των S-400 και της Παλαιστίνης στο οποίο το καθεστώς Ερντογάν είναι σφόδρα αντίθετο με τις ΗΠΑ. Ακόμη και σε ένα θέμα όπως αυτό της Βενεζουέλας που δεν έχει τόση σημασία για την Τουρκία, ο Ερντογάν ακολουθεί την δική του πολιτική. Κατά την γνώμη μας η πολιτική που ακολουθεί στο θέμα της Βενεζουέλας είναι δίκαιη.

Αλλά φυσικά ευχόμαστε να μην του βγει σε καλό…