Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγωνία για τον εντοπισμό εικοσάχρονου που έκαψε το εξοχικό της οικογένειάς, άφησε σημείωμα αυτοκτονίας και εξαφανίστηκε

Ο νεαρός έκαψε το εξοχικό της οικογένειάς του στην Ανάβυσσο Θρίλερ με την εξαφάνιση 20χρονου που άφησε σημείωμα ότι θα βάλει τέλος στη...


Ο νεαρός έκαψε το εξοχικό της οικογένειάς του στην Ανάβυσσο

Θρίλερ με την εξαφάνιση 20χρονου που άφησε σημείωμα ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά και έκαψε το εξοχικό της οικογένειάς του στην Ανάβυσσο.




Αστυνομία και Πυροσβεστική, βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού αναζητώντας τους λόγους που οδήγησαν τον νεαρό σε αυτή την ενέργεια αλλά και πληροφορίες για το που βρίσκεται παλεύοντας με τον χρόνο να τον εντοπίσουν και να τον προλάβουν πριν τερματίσει τη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας. Ο 20χρονος, άφησε σημείωμα στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή της Ακρόπολης σύμφωνα με το οποίο ενημέρωνε τους δικούς του ότι ήταν αποφασισμένος να τερματίσει τη ζωή του.

Στη συνέχεια, μπήκε στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο εξοχικό της οικογένειας στην Ανάβυσσο. Εκεί, αφού έκατσε λίγη ώρα έβαλε φωτιά και εξαφανίστηκε. Στις 6 το απόγευμα η Πυροσβεστική ενημερώνεται από τους περιοίκους για την πυρκαγιά και το κέντρο επιχειρήσεων στέλνει σήμα στον Πυροσβεστικό Σταθμό Λαυρίου. Οι πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο καταφέρνουν να σβήσουν την φωτιά όμως δεν βρίσκουν πουθενά τον 20χρονο που πιθανότατα την έβαλε.