Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΑΡΑΜΥΘΙ» Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ... Έχουν σκάψει τούνελ οι λαθρομετενάστες και περνάνε από κάτω...

Αλματώδη αύξηση έχουν σημειώσει τον τελευταίο καιρό τα περιστατικά λαθραίας εισόδου «προσφύγων» στην Ελλάδα από την περιοχή του Έβρου. ...


Αλματώδη αύξηση έχουν σημειώσει τον τελευταίο καιρό τα περιστατικά λαθραίας εισόδου «προσφύγων» στην Ελλάδα από την περιοχή του Έβρου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε...




πως σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ μόνο τον Απρίλιο πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα 2.900 «προσφυγάκια», αριθμός που αντιστοιχεί στο ήμισυ του συνολικού αριθμού αφίξεων στη χώρα μας το 2017. Αλήθεια, τι γίνεται με τον περιβόητο φράχτη στον Έβρο; Γιατί δεν σταματάει τα «προσφυγάκια»; Ιδού η πραγματικότητα που μας κρύβουν:

1ον) Ο «φράχτης» έχει μήκος μόνον 10 χιλιόμετρα και δεν υφίσταται στην παραποτάμια περιοχή.

2ον) Δεν φυλάσσεται από αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις, αλλά… επιτηρείται με κάμερες. Μόλις, λοιπόν, οι αστυνομικοί δουν «προσφυγάκια» να επιχειρούν να μπουκάρουν κόβοντας τα συρματοπλέγματα, σπεύδουν στο σημείο, αλλά μέχρι που να που να φτάσουν εκεί, τα «προσφυγάκια» έχουν ήδη μπουκάρει και ζητάνε… άσυλο.

3ον) Οι «τρύπες» που ανοίγουν στα συρματοπλέγματα δεν επισκευάζονται σύντομα, οπότε τα ειδοποιημένα «προσφυγάκια» πηγαίνουν κατευθείαν εκεί και μπουκάρουν με την άνεσή τους. Αυτά τα ολίγα, για να ξέρουμε τι μας γίνεται…