Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκλεκτός του Σόρος και πρώην λάθρο-μετανάστης ο ιμάμης που διορίζουν στο τζαμί του Βοτανικού!

Έπρεπε να το περιμένουμε: Εκλεκτός του Εβραίου μεγαλοχρηματιστή Τζόρτζ Σόρος και πρώην λαθρομετανάστης θα είναι ο Ιμάμης του νέου Τζαμιο...


Έπρεπε να το περιμένουμε: Εκλεκτός του Εβραίου μεγαλοχρηματιστή Τζόρτζ Σόρος και πρώην λαθρομετανάστης θα είναι ο Ιμάμης του νέου Τζαμιού στον Βοτανικό!.. Προχθές Τρίτη, ο μόνιμος Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων, Γιώργος Καλαντζής, ανεκοίνωσε επισήμως το όνομά του: Πρόκειται για τον 49χρονο Μαροκινό Μοχάμετ Ζακί, που είχε μπουκάρει στην Ελλάδα ως ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ το 1994 επί Εβραίου Σημίτη.




Ο σουνίτης Ζακί μπήκε παράνομα στην Ελλάδα κι αντί να απελαθεί, απέκτησε σύντομα την ελληνική ιθαγένεια: Παντρεύτηκε Ελληνίδα, έγινε κι αυτός Έλληνας, έκανε τρία παιδιά (όλα μουσουλμανάκια) και όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιείτο σε διάφορες αντιρατσιστικές οργανώσεις του Εβραίου Σόρος, πουλώντας «ανθρωπισμό» στους λαθροεισβολείς!.. Όπως αποκάλυψε ο Γ. Καλαντζής, τα τρία παιδιά του Ζακί φοιτούν σε δημόσιο σχολείο, ενώ ο ίδιος έχει πτυχίο Φυσικής και Μαθηματικών και ειδικές σπουδές Μουσουλμανικής Θεολογίας. Είναι ένας από τους ελάχιστους νόμιμους ιμάμηδες της Αθήνας και (εκτός από ελληνικά) μιλά άπταιστα αραβικά και γαλλικά.

Ο Μοχάμεντ Ζακί υπήρξε επί χρόνια εκπρόσωπος του Συλλόγου της Μαροκινής Κοινότητας στην Ελλάδα και έχει λάβει μέρος σε δεκάδες «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις διαφόρων ΜΚΟ. Ο Σύλλογος των Μαροκινών, τον οποίο εκπροσωπεί, αποτελεί μέρος του «Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών», το οποίο δηλώνει στην ιστοσελίδα του ως χορηγό την «Open Society Foundation» του Εβραίου Σόρος. Υποκατάστημα της «Open Society» είναι η ΜΚΟ ΜΚΟ «Solidarity Now», στην οποία διευθύντρια μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν η πρώτη εξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, που προ ημερών ορκίστηκε βουλευτίνα του «Ποταμιού» στην θέση του Γιώργου Αμυρά.

Όπως αποκάλυψε την Τρίτη ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων, το Τζαμί στον Βοτανικό κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου με χρήματα του Ελληνικού Λαού, στοίχισε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και θα ξεκινήσει την λειτουργία του αμέσως μετά το Πάσχα. Το κήρυγμα στο Τζαμί θα γίνεται στα ελληνικά ή στα αγγλικά, ενώ οι προσευχές στα αραβικά.

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"