Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελεύθερος ο ζωγράφος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία - Τι δήλωσε

Αποφασισμένος να αποκαταστήσει τη φήμη του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο ζωγράφος που συνελήφθη για εμπλοκή σε υπόθεση πορνογραφίας ανήλι...



Αποφασισμένος να αποκαταστήσει τη φήμη του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο ζωγράφος που συνελήφθη για εμπλοκή σε υπόθεση πορνογραφίας ανήλικων κοριτσιών και ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή.




Ο 40χρονος έδωσε τη δική του εκδοχή για την καταγγελία που έκανε σε βάρος του μία ανήλικη ότι τη φωτογράφιζε άλλοτε γυμνή και άλλοτε με σέξι εσώρουχα.

Ο ίδιος απολογούμενος μίλησε για καλλιτεχνικό πρότζεκτ του οποίου η φωτογράφιση ήταν ένα στάδιο και ότι η κοπέλα του απέκρυψε ότι δεν είχε κλείσει τα 18 χρόνια, όταν του ζήτησε να τη φωτογραφίσει.

Μετά την απόφαση του ανακριτή ο ζωγράφος ανέφερε σε δηλώσεις του “δεν θα τελειώσει έτσι αυτό, η ξεφτίλα είναι άνευ προηγουμένου” και συμπλήρωσε ότι από αυτήν την περιπέτεια έχει καταστραφεί η καριέρα του.

Η ίδια κοπέλα κατήγγειλε και τον 67χρονο “ροκά” μαζί με τη 40χρονη σύντροφό του ότι την παρέσυραν σε γυμνές φωτογραφίσεις, τις οποίες προωθούσαν σε κύκλωμα παιδόφιλων.