Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατί δε λένε ποιος είναι ο πατέρας... Πανομοιότυποι δίδυμοι θα πληρώσουν διατροφή για το ίδιο παιδί

Δυο πανομοιότυποι δίδυμοι στη Βραζιλία συνήθιζαν να υποδύεται ο ένας τον άλλον, αλλά τελικά την πάτησαν. Τώρα το δικαστήριο τους επέβαλε να...


Δυο πανομοιότυποι δίδυμοι στη Βραζιλία συνήθιζαν να υποδύεται ο ένας τον άλλον, αλλά τελικά την πάτησαν. Τώρα το δικαστήριο τους επέβαλε να πληρώσουν αμφότεροι διατροφή για το ίδιο παιδί, αφού δεν λένε ποιος από τους δύο είναι ο πατέρας.




Παρότι υποβλήθηκαν σε τεστ DNA, αυτό δεν βοήθησε, αφού προέκυψε μεν συμβατό, αλλά τα μονοζυγωτικά δίδυμα έχουν την ίδια γενετική «ταυτότητα». Ετσι, μιας τόσο η μητέρα, ούτε το δικαστήριο κατάφερε να διαλευκάνει ποιος από τους δύο είναι ο πατέρας του παιδιού που απέκτησε μετά τη σύντομη σχέση, ο δικαστής κατέληξε σε σολομώντεια λύση.




Αμφότεροι θα αναγνωρίσουν το παιδί, αλλά και θα κληθούν να πληρώσουν διατροφή. «Ο δικαστής Φιλίπε Λουίς Περούκα καθόρισε ότι τα ονόματα των διδύμων θα συμπεριληφθούν στο πιστοποιητικό γέννησης γέννησης κι ότι ο καθένας εξ αυτών θα πληρώσει ίση διατροφή ύψους 30% του κατώτατου μισθού», ανακοίνωσε το δικαστήριο, κάτι που σημαίνει ότι ο κάθε ένας τους θα καταβάλει περίπου 69 ευρώ τον μήνα.

«Ο ένας εκ των δύο αδελφών, κακοπροαίρετα, επιχειρεί να αποκρύψει την πατρότητά του», επισήμανε ο δικαστής στην ετυμηγορία, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ενώ τόνισε ότι από την εφηβεία τους οι δύο δίδυμοι, που σήμερα είναι 31 ετών, «εκμεταλλεύονταν την ίδια εμφάνισή τους για να καλύπτουν τις απιστίες τους»