Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοβαρός ακρωτηριασμός από κροτίδα - 30χρονη οπαδός «έχασε» το δάχτυλό της στο Πανθεσσαλικό!

Με την απώλεια ενός δακτύλου του χεριού της «πλήρωσε» μια 30χρονη, οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου, την απόφασή της να ανάψει μια κροτίδα, κατά...


Με την απώλεια ενός δακτύλου του χεριού της «πλήρωσε» μια 30χρονη, οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου, την απόφασή της να ανάψει μια κροτίδα, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.




Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώθηκε την Κυριακή, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Εξερράγη στα χέρια της στη λήξη του αγώνα
Η 30χρονη οπαδός των ερυθρολεύκων του Βόλου, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, λίγο πριν τελειώσει το ματς (στο 89ο λεπτό), επιχείρησε να ανάψει μια κροτίδα, η οποία, ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξερράγη στα χέρια της!




Στην κερκίδα του Πανθεσσαλικού -όπου πρόσφατα είχαν εκδηλωθεί επεισόδια- σήμανε συναγερμός καθώς η νεαρή γυναίκα έδειχνε να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί της χέρι, με το οποίο κρατούσε την κροτίδα, και ήταν γεμάτη αίματα.«Εχασε» τον δείκτη του δεξιού χεριού
Στο Πανθεσσαλικό στάδιο έσπευσε πολύ σύντομα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 30χρονη στο νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι από την έκρηξη της κροτίδας είχε υποστεί σοβαρά τραύματα, στο δείκτη, στον αντίειρα και στον μέσο του δεξιού χεριού.

Η 30χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών κρίθηκε αναγκαίο να ακρωτηριαστεί ο δείκτης του χεριού.

Συνελήφθη από αστυνομικούς για τις κροτίδες
Η σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα παρέμεινε στο νοσοκομείο, ωστόσο συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφαλείας που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος για την κατοχή και χρήση των κροτίδων.

Η 30χρονη θα παραμείνει υπό περιορισμό κατά την διάρκεια της νοσηλείας της για να οδηγηθεί έπειτα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.